Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Τι πήρε ο άνθρωπος ????


Μικρός ήταν αδύνατος σαν σκελετός και κάποιοι μεγαλύτεροι των φώναζαν ¨Αιθίοπα".Αυτό του είχε μείνει κόμπλεξ απο παιδί και έτσι μεγαλώνοντας άρχισε να γυμνάζεται με βάρη για να γίνει "κορμάρα"Μέχρι πέρυσι είχε ενα φυσιολογικό γυμνασμένο κορμί.Φέτος όμως κάτι άλλαξε όπως βλέπετε και στην φωτό που εξασφαλίσαμε για σας.Μάθαμε οτι έμπλεξε με την μαφία των γυμναστηρίων και "πλακώθηκε" στα φάρμακα και έγινε τεράστιος!!!Τον πετύχαμε στην παραλία στο Λαγονήσι όπου λιάζεται όλη μέρα και δεν τον γνωρίσαμε.Ασε που οι γέροι και οι γριές είχαν μαζευτεί σε μια γωνία της παραλίας φοβισμένοι μόλις τον αντίκρυσαν.Αυτά που έδινε ο Ιακώβου στούς αρσιβαρίστες ήταν καραμέλες σε σχέση με αυτά που πήρε το άτομο!!!Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις που λένε και οι Κινέζοι.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το ήξερα, με είχε πάρει τηλέφωνο η Σου λη και μου΄χε πει για αυτά που παρήγγειλες ότι θα γίνεις γουμάρι!!!!

Λύκος

Ανώνυμος είπε...

Καλοκαίρι '79. Οι αφοι Τsiam, ο George Maniat και ο Jim Cat κάθονται στα σκαλιά του φούρνου και περνούν το μεσημέρι τους πειράζοντας τον κυρ- Μπάμπη (γαμώ τον Αη-Γεράσιμό σου διαολε, πηγαίνετε πουθενά αλλού!!!). Ξάφνου από Γ. Παπανδρέου ξεπροβάλει ο ΚΟΛΛΑΣ!!!!! Ξεκινάει αλύπητο κυνήγι αφων Τsiam και Μανιάτη που καταλήγει σε αλύπητο ξυλοδαρμό τους (τον Jim Cat δεν τον πείραζε γιατί έτρωγε παγωτό καραμελέ!). Και τότε όλα πήραν το δρόμο τους. Ο Ant Tsiam έβαλε σκοπό να γίνει τούμπανο για να δέρνει τον Κόλλα (ασχετα αν αυτό του πήρε 20 χρόνια), ο Θούμπος Tsiam έγινε έγινε metalο, ροκάς, μαλλιας και σκληρό αγόρι (είχε και chopper) και ο George Maniatis ξέσπαγε από τα νεύρα του στα τούμπανα και είπε να αλλάξει ήπειρο (πράγματι είναι Νέα Υόρκη). Μονο ο Jim Cat έχει μείνει σταθερός και τρώει ακόμα παγωτό καραμελέ που, μαζί με τ' άλλα ξόρκια του, τον σώζουν απ' όλες τις κακοτοπιές.


ΥΓ. Το κακό είναι ότι ο Κόλλας έχει γίνει γωνία 90 μοιρών τώρα και έτσι κανείς δεν μπορεί να ξεσπάσει για τα παιδικά του απωθημένα.

Θείος Φωτό