Τρίτη 6 Μαΐου 2008

"Φαινόμενο" πρός διερεύνηση !!!


Ισως ο άνθρωπος με τα περισσότερα παρατσούκλια διεθνώς.Στα σκαλιά του φούρνου που σύχναζε μικρός, ο Ντούφης τον φώναζε¨καραμελέ" απο το παγωτό που έτρωγε καθημερινά.Τα υπόλοιπα αν τα αναφέρω θα γεμίσω 2 σελίδες οπότε σταματώ εδώ.
Στα αθλήματα ολοι προσπαθούσαν να τον κερδίσουν αλλά μάταια.Στο "μονό" στο μπάσκετ δεν έχανε τρίποντο και στην μπάλλα ίδιος ο μαραντόνα!!!Στο χαντμπωλ εξτρεμάρα αλλά πέρασε και απο το νοσοκομείο με διάσιση!!!Καλά... στο σκί ακαταμάχητος με φοβερό στύλ, αλλά και στο ποδήλατο οπου κυριάρχησε με το "βαρύ Μόσχας"Στις ρακέτες στην παραλία τύφλα να έχει ο Αγκάσι.Τον χαζεύουν όλοι με ανοιχτό το στόμα!!και αυτός γουστάρει τρελλά.
Στο χορό παλιά τον φώναζαν Michael Jackson για τις φοβερές του φιγούρες στα club.Τώρα που μεγάλωσε όμως πάει παραδοσιακούς χορούς στην σχολή της Δώρας Στράτου μαζί με τον Λύκο και τον Θείο Φωτό όπου ντύνετε τσολιάς και ακούει φανατικά Καζαντζίδη...Είναι μεγάλο στέλεχος γνωστής αλυσίδας φαγητού όπου έχει πετύχει το ακατόρθωτο , να διευθύνει απο το κρεββάτι του χωρίς να πατάει καθόλου στο μαγαζί!!!!!!Πρώην ιδιοκτήτης cafe στο παγκράτι όπου απέλυε όποια γκαρσόνα του σέρβιρε καφέ με μαύρο καλαμάκι καθότι είναι και super προληπτικός.Αν κλείσετε ραντεβού μαζί του μην βιαστήτε να πάτε....θα αργήσει σίγουρα.Στα λιμάνια τον γνωρίζουν όλοι γιατί χάνει συνέχεια το καράβι!!!!! Το πάσχα χάνει μόνιμα την ανάσταση και το πρωί στο ψήσιμο του αρνιού δεν το έχει δει ποτέ να γυρίζει στην σούβλα...αλλά μόνο κομμάτια στο Τραπέζι!! Μιλάει άπταιστα Ιταλικά που τα έμαθε σε μεγάλη ηλικία μαζί με τον "ποδηλάτη".Κοιμάται πολύ "ελαφριά"αφού για να τον ξυπνήσουν χρησιμοποιούν δυναμίτες λατομείων και μπουγέλα με νερό!!!!Κάνει ελεύθερο camping στην ελαφόνησο με πολλές παρουσίες στα δικαστήρια της Λακωνίας όπου κατατροπώνει τους δικαστές με τα επιχειρήματά του και πάντα αθωώνεται.Γενικά είναι "κορυφαίος" σε οτι κάνει!!!! Εχει όμως την καλύτερη ψυχή απ΄΄ολους μας και αν του ζητήσεις βοήθεια ποτέ δεν θα σου την αρνηθεί..Αλλωστε εκεί φαίνονται οι φίλοι και οχι στα λόγια.
Σ΄'άγαπαμε όλοι Jim Kat να το ξέρεις.

Να και το βίντεο με το αφιέρωμα που έφτιαξαν τα Gatonia για σένα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: