Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Ο Ιστιοπλόος......πειρατής


Είναι ένας απο τους καλύτερους ιστιοπλόους στην Ελλάδα.Χρόνια στο άθλημα με πολλές διακρίσεις.Γνωρίζει την θάλασσα και ειδικά τον ευβοικό σαν την χούφτα του.
Αν πάτε σπίτι του θα δείτε πολλά ράφια με κύπελλα και μετάλλια να κοσμούν το σαλόνι του.
Εχει πάρει 6η παγκόσμια νίκη και 1η στο ράλλυ Αιγαίου!! παρακαλώ.
Τώρα δεν έχει δικό του σκάφος γι'αυτό τον λέμε και "πειρατή" επειδή τρυπώνει όλο σε ξένα για τους αγώνες και τις βόλτες του.
Παλιά με το nuclear baby είχε κάνει μια αξέχαστη κρουαζιέρα με μερικούς από την παρέα ,αλλά ήταν και η τελευταία...γιατί τα ρεμάλια δεν τον βοήθαγαν καθόλου, όλο τον κορόιδευαν και έπιναν μπύρες!!! και του έβγαλαν το "λάδι".Δεν έκαναν καμία δουλειά πάνω στο σκάφος και τον είχαν σαν δούλο να τραβάει κουπί.Για αυτό τους έβαλε στην "μαύρη"λίστα και δεν τους ξαναπήγε ποτέ βόλτα.. και όχι άδικα.
Τώρα προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει σε λίγες μέρες, αλλά και για το παγκόσμιο που γίνετε για πρώτη φορά στην Ελλάδα(Σαρωνικός)από 23-29 Ιουνίου όπου θα λάβει μέρος με σκάφος κορυφαίο αξίας 260.000 ευρώ!!!!!!!
Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και προσοχή μην το "Φουντάρεις" πουθενά και δεν σου φτάνουν 2 ζωές δουλειάς για να το ξεπληρώσεις!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ιστιοπλοια με τον καπεταν Δρακο ηταν αξεχαστη εμπειρια κ για εμας το πληρωμα μα κυριως για τον καπετανιο {ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ!!}.Σε καποια στιγμη απελπισιας κ αφου τα νευρα του ειχαν γινει κουρελια για αρκετες ημερες αναφωνησε αγανακτησμενος ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!Καπετανιο ανυπομονουμε να το ξανακανουμε! THOUMBOS