Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Φύγαμε για Hollywood !!!!!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο "Μεταβαλλόμενη αντίδραση που επιμελείται και σκηνοθετεί ο "γέροντας'και κατά κόσμον (Χρήστος Μπαρούς).Τα επικίνδυνα αυτά πλάνα της ταινίας γυρίστηκαν στον Πειραιά το Σάββατο 13-9-08 και δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Gatonia όπου μάλιστα είχαν και πρωταγωνιστικό ρόλο.!!!! (βλέπετε φωτό) Και τι δεν είχε το γύρισμα Αστυνομία,Πυροσβεστική(Ε.Μ.Α.Κ),Ασθενοφόρα και ελικόπτερο παρακαλώ.Βέβαια το κόστος εκτινάχτηκε στα ύψη,αλλά μια τέτοια υπερπαραγωγή δεν γίνεται με "Ψίχουλα".Ο Χρηστάρας έκανε μεγάλη προσπάθεια και του αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά και εμείς δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας στα πλάνα που συμμετέχουμε.Ρίξαμε πολύ γέλιο βέβαια όπως συνήθως και περάσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωινό.Η αλήθεια είναι ότι η παραγωγή μας άφησε και ξεροσταλιάσαμε στο λιμάνι χωρίς ούτε ένα σάντουιτς!!Καλά που πετάχτηκε το "πίβοτ" και πήρε κάτι πίτσες και κάτι πεινιρλί απο απέναντι αλλίως δεν την "βγάζαμε". Ας ελπίσουμε ότι τα λεφτά που θα πάρουμε στο τέλος..... θα περιλαμβάνουν και έξοδα σύτισης!!!!Ενδιαφέρον για την ταινία έδειξαν και τα ελληνικά κανάλια όπου μετέδωσαν την είδηση με πολύ καλά σχόλια.Δείτε την έγραψε στην σελίδα του το ΣΚΑΙ και το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ που μετέδωσε στις ειδήσεις.Η ταινία θα προβληθεί σε πολλά διεθνή φεστιβάλ και είμαστε σίγουροι ότι θα πάει πολύ καλά.

Υ.Γ Πολύ καλά "Εγραφε" στην κάμερα ο "θείος Φωτό"(φοβερή φωτογένια) και η Βάσω που έκανε την τουρίστρια μιλώντας αγγλικά της συμφοράς!!! Ο Jim Kat αντί για τις 11 που είχαμε ραντεβού ήρθε την ώρα που μάζευαν τις κάμερες για να φύγουν γύρω στις 2 το μεσημέρι!!!
Παρόν στα γυρίσματα ήταν και η αδερφή του σκηνοθέτη αλλά επειδή είναι σε "ενδιαφέρουσα" είχε πιάσει έναν ίσκιο και έπινε φραπεδάκι.Ο "θούμπος με γυαλάκι Prada έπινε βυσσινάδες και έλεγε τις γνωστές ατάκες του, χωρίς να υπακούει στις εντολές του σκηνοθέτη και δεν βλέπω να παίρνει μεροκάματο!!


Αντε Χρηστάρα και στο Hollywood τώρα και να μας ξαναφωνάξεις για σίγουρη επιτυχία!!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

μπραβο γεροντα κρατα γερα,,,,την επομενη φορα δωσε κ κανα ρολο για μας