Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Ο Μαφιόζος


Είναι ο τύπος που βρήκε τον τρόπο να περνάει "ζάχαρη" ξεκούραστος.Είναι ο γνωστός "Pipen" το playmaker του Ηandball.Εχει βρεί 10 πακιστανούς και του εκμεταλεύεται.Και συγκεκριμένα τους έχει αγοράσει από ένα κουβά και και ένα βετέξ και τους στέλνει από το πρωί να καθαρίζουν τις βιτρίνες των μαγαζιών σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.Το μεσημέρι τους μαζεύει σε ένα σημείο και τους παίρνει τα περισσότερα χρήματα και τους δίνει ¨ψίχουλα"Αν κάποιος τολμήσει να αντισταθεί τον πλακώνει στις φάπες και φωνάζει την αστυνομία να τον απελάσει.Ετσι πίνει τα καφεδάκια του ατάραχος στο Avanti και 9 έχει ο μήνας!!!

Πώς σας φάνηκε σαν ιδέα????

Υ.Γ Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα αυτά εμείς δεν τα υιοθετούμε απλώς τα αναφέρουμε επειδή κάποιος μας τα έστειλε με email ανώνυμα!!!! και τα δημοσιεύουμε για να δημιουργηθεί θέμα.

tagatonia.blogspot.com το blog που δεν γράφει τίποτα τυχαία!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NAI NAI AYTON TO TYPO TON EXΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΑVΑΝΤΙ NA PINEI KAFE KAI KATA TIS 3 TO MESHMERI MAZI ME ENA GERO FILO TOU NA PAIRNOUN APO KAMIA KATOSTARIA PAKISTANOOUS POU TOUS PERIMENOUN EXO TO MEROKAMATO!!AYTO GINETE KATHE MERA TO EXO DEI KAI TO KATAGELO DIMOSIA!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ μακαρι να πιναμε κ μεις καφεδακη στο αvanti καθε μερα κ ασας μην ειχαμε τους πακιστανους. εχει μαζεψει πολλους παντος,αυτος που παιζει με μια μπαλα στο χιλτον,κ δυνει σοου δικος του ειναι.....

Ανώνυμος είπε...

re pedia to ntekor tis foto kati mou thimizei, alla den mporo na to prosdioriso pou to exo ksanadei!!!