Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Αποκέντρωση εδώ και τώρα.


Παντρεύτηκε τελικά το Σάββατο με παραδοσιακό βλάχικο γάμο ο Nikos Megas.(δείτε και την σχετική φωτό)Πάντα αυτό ήταν το όνειρό του και αφού βρήκε και γυναίκα που συμφωνούσε το πραγματοποίησε.Έγινε τρικούβερτο γλέντι με πολύ φαί και χωρό ως το ξημέρωμα.Τα κλαρίνα ακούστηκαν σε όλο τον νομό Αιτωλοακαρνανίας και οι καλεσμένοι ήταν αμέτρητοι.Η σύζυγος είναι και αυτή κοντοχωριανή, με πρίκα αρκετά στρέμματα χωράφια και πολλά πρόβατα και κατσίκια.Το πιό σημαντικό που έμαθα όμως είναι ότι φεύγει από την Αθήνα που έτσι και αλλιώς δεν την άντεχε άλλο και θα μείνει μόνιμα στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας όπου και φτιάχνει μεζονέτα πολυτελείας παρακαλώ.!!!Θα γίνει δήλωσε μεγαλοαγρότης και κτηνοτρόφος.Θα έχει πολύ καλή ποιότητα ζωής στον καθαρό αέρα,μακριά από το νέφος της Αθήνας , τον θόρυβο και το άγχος που σε τρελλαίνει καθημερινά.Έμαθε και φλογέρα για να παίζει πάνω στις ραχούλες όταν θα φυλάει τα πρόβατα.!!!

Να ζήσετε Niko και έκανες την καλύτερη κίνηση για αποκέντρωση,κάτι που ίσως πρέπει να σκεφτούν αρκετοί......πρωτευουσιάνοι.!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αρε ξαδερφε τοπες κ Το κανες.... Μπραβο μπραβο κ μαθενω οτι η γυναικα σου κραταει απο μεγαλο τζακι με χοντρο χρημα στο χωριο.....να ζησετε ρε