Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Στην Αθήνα ο Ronnie Coleman.


Ο οκτώ φορές νικητής του Mr Olympia,ο ζωντανός θρύλος του bodybuilding Ronnie Coleman βρέθηκε πρίν μερικές μέρες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Joe Weider gym στο Παγκράτι στην οδό Φιλολάου.Όλοι έμειναν με ανοικτό το στόμα μόλις τον είδαν να μπαίνει μέσα και αμέσως έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί του.Ορίστε και μία από τις φωτό που μας έστειλε φίλος του blog που την τράβηξε με το κινητό του.Κοιτάξτε το χέρι του που είναι σαν κορμός δέντρου σε σύγκριση με το παληκάρι δίπλα του.!!!Βέβαια τα έχει τα κιλάκια του τώρα από ότι μπορώ να διακρίνω αλλά δεν παύει να είναι κορυφαίος.Αχ!!! γιατί να μην είμαι και εγώ εκεί να κάνω δικέφαλα δίπλα του να "ψαρώσει"!!!!!!!!!!!!!!!

Κάντε κλικ στην φωτό για μεγένθυση για να δείτε ότι είναι αληθινή και είναι στο Παγκράτι αφού μπορείτε να δείτε πίσω την οδό Φιλολάου και το κατάστημα Γερμανός αριστερά και την πινακίδα από το μηχανάκι που είναι Ελληνική.

Ξέρω ότι έχουμε πάθει σαν τον βοσκό με τον λύκο και τα πρόβατα που φώναζε και δεν τον πίστευε κανείς αλλά εμείς οφείλουμε να πού την αλήθεια.

Ευχαριστώ τον Jim Kat για την φωτογραφία αφού ξέρω ότι έκανε αγώνα για να την αποκτήσει.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: