Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟ - ΡΟΜΑ 3 - 2.


Σ' ένα ματς που έσπασε "καρδιές", ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 την Ρόμα στο φινάλε του ματς με γκολ του Loukarevic. Οι "πράσινοι" που βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ είχαν απαντήσεις στους Ρωμαίους. Τα γκολ των Βούτσινιτς και Πιζάρο, ισοφάρισαν οι "χρυσές" αλλαγές του Νιόπλια, Σαλπιγγίδης και Χριστοδουλόπουλος με τον Loukarevic στο 89' να "λυτρώνει" την ομάδα του "τριφυλλιού" και να ξεσηκώνει τους 60.000 οπαδούς του που ζητούσαν πρόκριση αλλά και πρωτάθλημα.Ο Νιόπλιας απέσυρε τον κουρασμένο Νίνη και πέρασε μετά το γκολ τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μετά από δύο λεπτά, με γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 2-2, ξαναδίνοντας ελπίδες στην ομάδα του λίγο πριν το φινάλε. Ο 45χρονος τεχνικός των "πράσινων" αμέσως απέσυρε και τον Λέτο βάζοντας στο ματς τον Μαρίνο.

Απίστευτη ανατροπή του Παναθηναϊκού! Στο 89' μετά την σέντρα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, ο Dimitri Loukarevic νικάει τον Ζουάν στον αέρα και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντόνι, βάζοντας φωτιά στο ΟΑΚΑ.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους "πράσινους" να πετυχαίνουν μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη και τους παίκτες ένα κουβάρι με τον τεχνικό τιμ στο κέντρο του γηπέδου να αποθεώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: