Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Φάτε όσο έχουμε ακόμα.!!!!

Τρελό φαγοπότι έπεσε το Σάββατο το μεσημέρι από την γνωστή παρέα του blog σε "γιάφκα" των νοτίων προαστίων.Το μπάρμπεκιου έψηνε ασταμάτητα και όλοι γύρω του έπιναν τσίπουρα για να τους ανοίξει η όρεξη.Όταν κάθησαν στο τραπέζι δε έγινε η κόλαση του Δάντη αφού τα πιρούνια πήραν φωτιά στην κυριολεξία και το κρασί έρεε άφθονο στα στομάχια τους.!!!Για αρκετά λεπτά μιλούσαν μόνο τα μάτια αφού τα στόματα ήταν μπουκωμένα με μεζέδες.!!!Μετά το αρχικό σοκ που βρίσκεσαι σε ένα τραπέζι και δεν ξέρεις τι να πρωτοφάς , άρχισαν τα γέλια και τα πειράγματα και όλα πήραν τον ρυθμό τους.Το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν "φάτε τώρα που έχουμε " και απ'ότι είδα το τήρησαν όλοι με τον καλύτερο τρόπο.Άσε που μετά έπεσαν στο τραπέζι και τα γλυκά και έγινε η μάχη του Δράμαλη ποιός θα φάει το πιο πολύ και ας έλεγαν όλοι ότι ήταν σε δίαιτα.!!!!

Δεν έλειψαν και τα σχόλια του τύπου "το επόμενο γεύμα θα είναι μετά την πτώχευση με φακές σε τσουκάλι και θα μετράμε τα σπυριά που τρώει ο καθένας" και "καλά που έχω αγοράσει αρκετές κονσέρβες σκυλοτροφή και θα την βγάλω αρκετούς μήνες μετά το φαλιμέντο του κράτους".!!!!
Όπως και νά'χει κανείς δεν το πιστεύει ότι θα είναι το τελευταίο δυνατό γεύμα που κάνουμε αλλά καλό θα είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας να κρατάμε και μια πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις.!!!!
Ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση που μας έδωσε την ευκαιρία να τα πούμε λίγο από κοντά και να γελάσουμε πολύ κάτι που το έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Να είμαστε όλοι πάντα καλά μάγκες και να έχουμε και άλλες τέτοιες συναντήσεις σύντομα!!!

Ξέχασα να σας πω ότι ο Tsiam είχε την γιορτή του πριν λίγες μέρες και ο Dimi Κatou ( o κυνηγός) είχε τα γενέθλιά του και τους ευχήθηκαν όλοι μέσα από την καρδιά τους τα καλύτερα.!!!

Υ.Γ μεγάλοι απόντες από το τραπέζι ο "γέροντας" που δούλευε εκτός Αθηνών και Jim Kat που μέχρι να αποφασίσει τι να φορέσει και με τι θα πάει είχε "σχολάσει" το γλέντι.!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: