Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Να χαίρεστε το ποδόσφαιρό σας.....


Τα όσα είδαμε το Σάββατο στο ντέρμπυ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηνα'ι'κού αποδεικνύουν ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για κλωτσιές.!!!Άσχετα το τι ομάδα είσαι το μόνο που νιώθεις είναι αηδία για όλα όσα γίνονται στον βωμό της νίκης.Αντί να είναι το γήπεδο μια διέξοδο διασκέδασης και ευχαρίστησης έχει καταντήσει πεδίο μάχης όπου φοβάται να πάει ο νορμάλ οπαδός να δεί την ομάδα του.Όπως σε όλα τα πράγματα σαν λαός τα έχουμε κάνει σκατά, έτσι και στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι τριτοκοσμικά.Μου αρέσει που θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και στα Ευρωπαικά σαλόνια.Ωραίο αστείο!!!!!!

Αν θέλετε την γνώμη μου μείνετε μακριά από τα γήπεδα και μη αφήνεται κάποιους "παράγοντες" να παίζουν τα ύπουλα παιχνίδια στην πλάτη σας, να γίνονται αυτοί πλούσιοι και ισχυροί και εσείς να είστε το κορόιδο που απλά τρέχει και χτυπιέται στη εξέδρα και καλά για την ομάδα.

Δεν υπάρχει τίποτα καθαρό σε αυτόν τον χώρο γιατί απλά οι άνθρωποι που τον διοικούν είναι "βρώμικοι"

Καθίστε λοιπόν σπιτάκι σας την ώρα που έχει το ματς με την παρέα σας, φάτε τις πίτσες σας,πιείτε τις μπύρες σας,κάντε την πλάκα σας πειράζοντας ο ένας τον άλλον και γράφτε τους στα αρχ***ια σας.

Αυτοί θέλουν να έχουν τις ομάδες όχι για να προσφέρουν στον αθλητισμό ,αλλά για γίνουν ισχυροί στην κοινωνία και να μπορούν να πιέζουν πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να κερδίζουν από παντού δόξα και χρήμα.

Και τρέχα εσύ μαλάκα οπαδέ να τσακώνεσαι και να βρίζεσαι με τον φίλο σου και τον γειτονά σου και αυτοί να τα πίνουν εις υγεία των κορόιδων.

Εγώ που τα γράφω αυτά είμαι Ολυμπιακός αλλά αντί να χαρώ με την νίκη της ομάδας με έκαναν κάτι "Μητρόπουλοι" να νιώθω αηδία για την ομάδα και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά.!!!!

Είστε όλοι για τα μπάζα και θέλετε και πολλές κλωτσιές..........

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ........

Δεν υπάρχουν σχόλια: