Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πάλι πήραν Oscar.!!!


Σάρωσαν για άλλη μια φορά οι δύο δικοί μας άνθρωποι τα βραβεία Oscar προχθές το βράδυ σε μια λαμπρή τελετή που έγινε στο Hollywood.Έλαμψαν με την παρουσία τους και όλα τα φώτα και τα μέσα ενημέρωσης έπεσαν πάνω τους.Μιλάμε για φοβερή υστερία μαζί τους αφού τους κυνηγούσαν συνέχεια και όλοι ήθελαν να τους πάρουν συνέντευξη.Αυτοί όμως σοβαροί όπως αρμόζει σε μια τέτοια βραδιά δεν έβγαλαν κουβέντα και το έπαιζαν "ντίβες" χαμογελώντας πονηρά και παίρνοντας περίεργες πόζες πάνω στο κόκκινο χαλί την ώρα της φωτογράφησης.

Και για να μην ξεχνιόμαστε ο "Γέροντας" πήρε το Oscar σκηνοθεσίας για το ντοκυμαντέρ που γύρισε φέτος στην Πάρνηθα και ο Jim Kat το Οscar καλύτερης παρουσίας νέου ηθοποιού στο ίδιο ντοκυμαντέρ.Ορίστε και οι αποκλειστικές φωτό λίγο μετά την απονομή για να σας φύγει κάθε αμφιβολία.!!!

Καλά εμείς το περιμέναμε γιατί είχαν κάνει φοβερή δουλειά και δεν εκπλαγήκαμε καθόλου με το αποτέλεσμα.Κάτι άλλες κακιές γλώσσες ήθελα να ξέρω τώρα τι θα λένε.!!!!!

Το βραβείο έδωσε στους δυο φίλους μας ο ιδιοκτήτης της Komvos internet services Mr Tasos Magout που είχε τα αποκλειστικά διακαιώματα της τελετής.!!!!!


Άντε και του χρόνου πάλι στην ίδια αίθουσα με νεο αγαλματάκι........

Δεν υπάρχουν σχόλια: