Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτός χορεύει.!!!!

Μαθήματα παραδοσιακών χορών ξεκίνησε ο φίλος μας ο "Θούμπος" συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τα παιδιά της γειτονιάς να ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο και μάλιστα με επιτυχία.Όλοι γνωρίζεται άλλωστε ότι χρόνια τώρα "θείος φωτό" και Jim Kat είναι από τα βασικά στελέχη του χορευτικού της Δώρας Στράτου.!!!
Ζήλεψε λοιπόν την επιτυχία τους και είπε να ασχοληθεί κι αυτός με τον χορό και έχει βάλει στόχο να τους ξεπεράσει.Αγόρασε στολή τσολιά και όλη την μέρα εκει που το στερεοφωνικό στην Αθ. Διάκου έπαιζε ροκιές τώρα παίζει κλαρίνα και αυτός χοροπηδάει και βγάζει και κραυγές.!!!!Τα έχουν "παίξει" οι γείτονες και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτό που τους βρήκε.
Και δεν το κάνει μέρα αφού κοιμάται η πίνει φραπέδες, αλλά το βράδυ αργά που μερακλώνεται και τα δίνει όλα. Σαν αρνί στην σούβλα γυρνάει στο κρεββάτι του ο φούρναρης απέναντι απο την καραγκούνα στο διαπασόν και έχει τρελαθεί.!!!
Μιλάμε για "λύσσα" και όχι απλά πάθος.

Ρε σεις, που την βρίσκετε την όρεξη για τέτοια πράγματα.!!!!!Εδώ δεν υπάρχει ψυχολογία για τίποτα ,όλη η Ελλάδα είναι σε κατάθλιψη και οι δικοί μας χορεύουν τσάμικα.!!!!!Μάλλον δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και ζουν σε γυάλα αποκλεισμένοι από την πραγματικότητα.

Τι να πώ......απορώ και ξύνομαι.!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: