Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τουρνουά χάντμπολ παλαιμάχων.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά χάντμπολ παλαιμάχων "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ". Οι ομάδες παλαιμάχων του Δούκα , Πανελλήνιου , Διομήδη Άργους και Βύρωνα που τίμησαν με την παρουσία τους αυτό το τουρνουά έδειξαν σε όλους μας ότι τα χρόνια μπορεί να πέρασαν αλλά η αγάπη για αυτό το άθλημα παραμένει αναλοίωτη απο τον χρόνο.
Αν εξαιρέσεις λίγο τα παραπάνω κιλά μας και την έλλειψη φυσικής κατάστασης τα καταφέραμε αρκετά καλά κερδίζοντας και τους δύο αγώνες που δώσαμε.Για άλλη μια φορά το κύπελλο έμεινε στο Βύρωνα αποδεικνύοντας ότι ήταν και συνεχίζει να είναι η Μητρόπολη του Χάντμπολ στην Ελλάδα.
Ήταν μια καλή ευκαιρία να μαζευτούμε όλοι εμείς οι παλιοί αθλητές οι οποίοι περάσαμε σχεδόν μια 20ετία μέσα στα γήπεδα για να τα πούμε και να γελάσουμε φυσικά με την ψυχή μας όπως παλιά.!!!!Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν φυσικά πάντα καλοπροαίρετα και τα σχόλια για τις αθλητικές μας επιδόσεις έβγαζαν τρελό γέλιο.

Στα αποδητήρια στο τέλος υπήρχαν μάσκες οξυγόνου για όλους και μπόλικος πάγος γιατί όλοι πονούσαν σε διάφορα σημεία του σωματός τους.

Όλοι θέλαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για την ομάδα αλλά μας "πρόδωσε" το κορμί μας που δεν αντέχει πια.

Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου ραντεβού πάλι στο κλειστό του Βύρωνα να ξαναπαίξουμε για να τιμήσουμε την μνήμη των ανθρώπων που δεν είναι πια μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: