Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο Μελισσοκόμος.

Κάποιο "πουλάκι" μου σφύριξε χθες ότι ο γνωστός φίλος του blog "Θείος Φωτό" αποφάσισε να γίνει μελισσοκόμος και μάλιστα παρακολούθησε και σεμινάρια σε σχολή των βορείων προαστίων επί μακρό χρονικό διάστημα.Αρίστευσε μάλιστα όπως ήταν αναμενόμενο και ξεκίνησε να στήνει μελίσσια στον Υμηττό σε κρυφό μέρος.Έχει βάλει και έναν Αλβανό με μια καραμπίνα και φυλάει μην πάει κανείς παλιοχαρακτήρας και από κακή οικογένεια και του τα χαλάσει.
Το πρώτο δείγμα που έβγαλε ήταν καταπληκτικό και κορυφαίας ποιότητας.Λέγεται μάλιστα ότι δοκίμασε κάποιος που ήταν άρρωστος βαριά και έγινε "περδίκι" με 2 κουταλιές.

Μιλάμε για "φάρμακο" όχι απλά για μέλι που ανασταίνει και νεκρούς.!!
Θεραπεύει όλες τις παθήσεις και δίνει τεράστια δύναμη σε όσους την χρειάζονται όπως αθλητές και γέροντες.

Δεν μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας και σέρνεστε στην κυριολεξία???.Φάτε μια κουταλιά από το μέλι του "Θείου" και θα τρέχετε σαν τον ben Johnson.!!

Δεν μπορείτε στο κρεβάτι να έχετε καλή απόδοση,παίρνετε βιάγκρα και φοβάστε μην σας φύγει η γκόμενα γιατί το "εργαλείο" σας είναι τζούφιο.????Δυο κουταλιές από το μέλι του "Θείου" και θα την κάνετε να τρέχει να σωθεί αφού έχει διπλάσια δύναμη και τριπλή διάρκεια από το μπλε χάπι.!!!

Μέλι από τον "θείο' και μεταμορφωθείτε σε RAMBO μέσα σε λίγα λεπτά.!!!!

Υ.Γ Άντε να δούμε μήπως καταφέρουμε να φάμε και εμείς κανένα βαζάκι γιατί λένε ότι δεν τα δίνει όπου κι όπου αλλά μόνο σε κολλητούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: