Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

The Loosers.



Aποκλειστικά σήμερα στα gatonia.Οι δυο κολλητοί φίλοι ο Nikolas και ο Petros έφτιαξαν μουσικό συγκρότημα και κάνουν κρυφές πρόβες στο σπίτι του δεύτερου.Ψάχνουν βέβαια και μια τραγουδίστρια αρκετά εμφανίσημη μου είπαν για τα φωνητικά γιατί αν αυτοί ανοίξουν το στόμα τους σπάνε τζάμια.!!!!Όνομα δεν έχουν βρεί ακόμα αλλά εμείς τους "βαφτήσαμε" κιόλας και νομίζουμε ότι τους πάει "γάντι".!!!!Οι πρόβες είναι μυστικές όπως σας είπα αλλά εμείς που ξέραμε το μέρος βάλαμε κρυφή κάμερα και τους καταγράψαμε για να πάρουμε μια ιδέα από το ταλέντο που μας έλεγαν ότι διαθέτουν.

Εντάξει.... τι να λέμε τώρα το βίντεο μιλάει από μόνο του.Η πρόβα έγινε χθές το μεσημέρι και το τι "μπινελίκι" έφαγαν από τους γείτονες δεν λέγετε.Τους έφεραν το 100 και παραλίγο να τους "μπουζουριάσουν" αν δεν ήταν γνωστοί οι αστυφύλακες από το τοπικό τμήμα.Οι άνθρωποι είναι τελείως ατάλαντοι και σκέτη ηχορύπανση.Παίζουν στον "βρόντο" ότι τους κατέβει χωρίς ρυθμό και με ατσούμπαλο στύλ.Είναι μόνο να τους πάρεις σπίτι σου να παίξουν αν θες να διώξεις τον νοικάρη σου μέσα σε 1 ώρα.

Αν ανέβουν σε σκηνή να παίξουν θα καλό θα είναι να πάτε, όχι όμως για να τους ακούσετε αλλά για να μαζέψετε στο τέλος τα ζαρζαβατικά που θα τους πετάει ο κόσμος εξασφαλίζοντας τις σαλάτες σας για έναν χρόνο τουλάχιστον.

Δεν σας τους προτείνουμε αν πάσχετε από καρδικά νοσήματα η νευρολογικής φύσεως ασθένειες γιατί μπορεί να καταλήξετε η στο χώμα η στο Δαφνί.!!!!

Υ.Γ Μου αρέσει όμως που μου έλεγες ότι πλησιάζεις σε ταλέντο τον Μανιάτη στα Ντράμς.!!!!!!!ΕΛΕΟΣ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: