Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Στο τσιπουράδικο.


Σε γνωστό τσιπουράδικο στου Ψυρρή βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι η γνωστή παρέα του Βύρωνα.Ρούφηξαν αρκετά ποτηράκια και οι τηγανιές δεν προλάβαιναν να μείνουν στο τραπέζι ούτε λεπτό.Άσε τα κεφτεδάκια που έγιναν ανάρπαστα και ήταν όνειρο.Τους πήρε αργά το απόγευμα μέχρι να αποφασίσουν να σηκωθούν από το τραπέζι και όταν το αποφάσισαν όλοι παραπατούσαν!!! και δεν έβρισκαν που είχαν παρκάρει τις μηχανές!!!.
Εκτός από αυτούς που είναι στην φωτογραφία πέρασαν ακόμα για ένα "μεζέ¨ και ο "Μπρούκλης" ο "Μοχθηρός" και ο "Θείος Φωτό" αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έφυγαν νωρίς.

Να προσθέσω ότι ο "Μοχθηρός" είχε κατέβει στο κέντρο για την διαδήλωση στα προπύλαια και για να φωνάξει συνθήματα κατά της αστυνομίας αλλά όταν τον πήραμε τηλέφωνο ήταν τόσο πεινασμένος που ξέχασε και πορείες και αγώνες και ήρθε "σφαίρα" για μάσα!!!

Επίσης σας ενημερώνω ότι στις 27-12-08 το άλλο Σάββατο ο "Θούμπος" κάνει Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο σπίτι του με ελεύθερη είσοδο και απεριόριστα ποτά μέχρι τελικής πτώσης!!!

Ωχ!!! βλέπω πάλι την γειτονιά να μην κλείνει μάτι...
Να είστε όλοι εκεί θα γίνει κόλαση.!!!!(φαγητό δεν θα υπάρχει να έρθετε" φαγωμένοι")

Δεν υπάρχουν σχόλια: