Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Χριστουγεννιάτικο ΠΑΡΤΥ.



Μεγάλη επιτυχία είχε το πάρτυ του "Θούμπου" που έγινε το Σάββατο 27-12-08.Το ποτό έρεε άφθονο και το κέφι είχε κορυφωθεί γύρω στα μεσάνυχτα.Εκεί έγινε και η συνάντηση ύστερα από αρκετό καιρό του Jim Kat και του "Μπρούκλη" όπου ήταν πολύ εγκάρδια(δείτε τις φωτό πως χαίρονται) και μάλιστα αντάλλαξαν και φιλιά.!!!!Έτσι αγόρια ξεχάστε τα παλιά και κοιτάξτε μπροστά.Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε.....η ζωή είναι μικρή και μόνο οι κακίες μένουν.
Υπήρχαν βέβαια αρκετές απουσίες λόγω των ημερών αλλά και του καιρού αλλά όσοι ήρθαν πέρασαν τέλεια.Βέβαια ο οικοδεσπότης φημίζεται για τα πάρτυ που δίνει και τα οποία συζητιούνται για αρκετό καιρό."Δυνατό" σημείο βέβαια αποτελεί η καταπληκτική μουσική που "παίζει" ο ίδιος και βασικά αρέσει μόνο σε αυτόν!!!!!!!!!Αλλά αρνήται να αλλάξει και έτσι οι άλλοι κάνουν απλά υπομονή.... μόνο και μόνο για να είναι εκεί όπου όλα τα άλλα είναι κορυφαία.

Το τέλος δόθηκε το ξημέρωμα όπου όλοι έφυγαν παραπατώντας από το ποτό και μπόρεσαν και οι γείτονες να κλείσουν για λίγο το μάτι τους από την μουσική που παίζει διαπασών και σου τρυπάει το κεφάλι!!

Αντε και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να το ξαναγιορτάσουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: