Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ίδρυση νέας ομάδας Handball στον Βύρωνα.


Ένα μεγάλο όνειρο έχει ο γνωστός τηλεοπτικός μάγειρας ΛΕΟ.Να ξαναφτιαχτεί η θρυλική ομάδα Handball του Αθηνα'ι'κού η αν αυτό δεν είναι εφικτό μια Βυρωνιώτικη τουλάχιστον ομάδα με άλλο όνομα.Τονίζει μάλιστα ότι δεν είναι δυνατόν η άλλωτε μητρόπολη του Handball πόλη του Βύρωνα να μην έχει μια δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα.Άρχισε λοιπόν να παίρνει τηλέφωνο παλιούς παίχτες για να δεί τις αντιδράσεις τους στην προτασή του.Μου είπε ότι αρκετοί ήταν θετικοί στην ιδέα αλλά χρειάζονται και άλλοι ακόμα για να μπορέσει να υλοποιηθεί.Να σημειώσω ότι η νέα ομάδα θα ξεκινήσει να παίζει από την τελευταία κατηγορία(Τ.Ε.Χ.Α) όπου με μερικούς έμπειρους παίχτες(παλαίμαχοι Αθηναικού) μπορείς να ανέβεις κατηγορία "άχαστος".!!!Τώρα που θα παίζει(γήπεδο),πως θα προπονείται και πότε, ποιός θα είναι προπονητής και ποιός πρόεδρος δεν τα γνωρίζω.Δεν ξέρω αν μερικοί από εσάς που παλιά παίζατε το άθλημα σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.Αν ναι... επικοινωνήστε με τον εγκέφαλο της ιδέας για τα περαιτέρω.Εμείς κάναμε το χρέος μας να το κοινοποιήσουμε και αναμένουμε εξελίξεις.


Τα gatonia προτείνουν μερικούς παίχτες στον ΛΕΟ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ- Μ. Χατζηαναγνώστου ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-Δημητριάδης, Καραλής

ΠΑΙΧΤΕΣ - Ξεσφίγγης,Βελαώρας,Αφοι Βασιλακάκη,Αφοι Τσιαμάκη,Κατουνταίοι(3) ΛΕΟ, Μπαρούς,Παπαφάνης,Αφοι Μαγκούτα,και πίβοτ Νίκος Χαρδαλιάς.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΙΣ- Δελέγκος ΕΦΟΡΟΣ- Σίμος ΠΡΟΕΔΡΟΣ Φωτόπουλος(γιατί έχει στύλ,ύφος,ύψος και πολλά κουστούμια)

και οι φανέλες θα έχουν μπροστά το gatonia.blogspot.com

Του υπόλοιπους ψάξε να τους μαζέψεις εσύ.....

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

apeuthinomai ston idrith , eimaste apo iraklio krhths kai edw kai arketo kairo prospathoue na ftiaxoume ena swmatio handball .... poia noika bhmata preppei na akolouthisoume ? gia na eimaste se thesh thn erxomenh agwnistiki periodo ?