Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

O Mr Fysiotek.


Στις ειδήσεις του Ant1 χθές το βράδυ εμφανίστηκε ο μεγάλος φυσιοθεραπευτής George Κakavas για να μάθουν όσοι ακόμα δεν γνωρίζουν το Fysiotek, την μέθοδο που υπόσχεται "θαύματα" σε όσους έχουν πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη,στις αρθρώσεις και γενικά στο μυοσκελετικό σύστημα.Έπαθε πλάκα ο Ευαγγελάτος με τις γνώσεις του φίλου μας και τον τρόπο που απαντούσε στις ερωτήσεις.Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε ότι είναι "λαμπρός" επιστήμονας.!!!Άσε που η ακροαματικότητα του δελτίου ειδήσεων εκείνη την ώρα εκτοξεύτηκε στα ύψη.Προβλέπονται ουρές σήμερα έξω από το φυσιοθεραπευτήριο KINESIS όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Τώρα που θα ανέβουν οι εισπράξεις δεν κάνεις και μιά "δωρεά" στα gatonia που με τα έξοδα που έχουμε βλέπω να κλείνουμε.....αν δεν μας κλείσουνε.!!!!!!!

Έμαθα ότι "μαγειρεύεται'' συνεργασία με τον μεγαλύτερο εισαγωγέα ορθοπεδικών ειδών στην Ελλάδα τον "Πετράν" από την Λειβαδιά.!!!Είναι αλήθεια.....???

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re magka v-stromer exeis prosopiki empeiria kai grafis aytes tis arloumpes.
O anthropos exei kiriolektika sosi polli kosmo.einai pragmatika poli kalos kai protoporiakos stin douleia tou.
Oso gia tin sinergasia den paei na kanei sinergasia kai me tvn mitsotaki ama therapeuei kosmo esena ti se noiazei.Den exete me ti na asxolithite kai sxolaizete oti nane.Klasikoi kompleksikoi ellinares.

Ανώνυμος είπε...

A! oso gia ton euaggelato einai gnwstos eirwnas kai genika asxetos se polla themata poy parousiazei opote logiko einai na pathei plaka opos les.Aloste pios mporei na ksexasei tin ekpomph toy apodeiksies otan parousiazei ta simplirwmata diatrofis san anabolika!!!H proteini anaboliko!!XXAXAXAXA.Ksipniste reeeeee!Sto 2010 ftasame!!!