Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Θα "σαρώσει" την αγορά του ποδηλάτου.!!!


Μεγάλη επιχειρηματική κίνηση μάθαμε ότι έκανε το γνωστό Cyclist.gr με επικεφαλής τον Προεδρό του.Μια κίνηση η οποία φαίνεται ότι θα φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο του ποδηλάτου στην Ελλάδα.Βλέπω να τους κλείνει όλους τους ποδηλατάδες ο Jimmy, αφού άρχισαν είδη να τρέμουν τα πόδια τους μόλις το έμαθαν.Μέσα στην κρίση και ενώ όλοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ το cyclist μεγαλώνει και μάλιστα πολύ.!!!Μέχρι και στον πλανητάρχη θα πουλήσει αυτός ποδήλατο για να κάνει βόλτες στον λευκό οίκο.Λεπτομέρειες για την συμφωνία δεν μπορούμε να σας πούμε γιατί λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας του blog θα μαθευτεί αμέσως στους ανταγωνιστές του.Άλλά είναι τόσο μεγάλο το "μπάμ" που και κουφοί να είστε θα το ακούσετε σίγουρα τις επόμενες μέρες.
Το έχουμε ξαναπεί και άλλη φορά ότι σε εκείνο το οικοδομικό τετράγωνο στον Βύρωνα πρέπει να του έπεσε του Θεού "Μαγική" σκόνη.!!!Δεν εξηγείται αλλιώς ότι όλοι είναι "κορυφαίοι" σε ότι κάνουν.

καλή επιτυχία από τα gatonia.

A!!! μην ξεχάσεις μεθαύριο που θα περάσω από το μαγαζί "βγάλε στη άκρη" εκείνο το ποδηλατάκι για το παιδί που μου υποσχέθηκες.!!!!!
Αλλιώς θα κάνω διαφήμιση στον Τσίμπαλη την άλλη φορά.......και την "έβαψες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: