Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Απλά ακαταμάχητος.!!!


Άλλη μια φοβερή ταινία από την Gatonia films Productions που θα σπάσει ταμεία.Πρόκειται για μια φοβερή περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον καταπληκτικό Τom Pappas που θα αφήσει εποχή.Όλοι λένε ότι είναι ο αντικαταστάτης του Jason Statham αφού άλλωστε του μοιάζει πολύ.Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας το τι κάνει στην ταινία το "άτομο" αφού ως γνωστόν δεν χρησιμοποιεί κασκαντέρ αλλά γυρίζει τις δύσκολες σκηνές μόνος του.Γυμνασμένος πάρα πολύ,γνώστης πολεμικών τεχνών αλλά και άριστος σκοπευτής με όλα τα όπλα, συμπληρώνουν το "πακέτο" που τον κάνει ακαταμάχητο.!!! Το χιούμορ του σε συνδιασμό με την δράση που έχει η ταινία θα σας κολλήσει κυριολεκτικά στον καναπέ σας.Εφοδιαστείτε λοιπόν με πατατάκια,πίτσες και μπύρες,φωνάξτε και τους φίλους σας τους "μπάκουρους" και απολαύστε την τανία της χρονιάς.

Υπ' όψιν το έργο σηκώνει πολύ "καραμούζα" κοινώς κράξιμο γι'αυτό καλό θα είναι να έχετε κλειστά τα παράθυρα για να μην ενοχλήσετε τους γείτονες.

Καλή διασκέδαση......

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eipa kai egw na bw sto blog gia na dw ton serifh kai thn pardalw kai anti autwn vlepw ton jason.apo auth th stigmh eisai epikyrhgmenos apo malesiada mexri perdikaki v-stromer...

v-stromer είπε...

Μην βιαζεσαι ολα θα γινουν στην ωρα τους.Εχει πεσει πολυ δουλεια τελευταια και δεν προλαβαινουμε!!!!!