Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Όλοι ψήφο στον "Νικόλα".


Στο Δημαρχείο του Βύρωνα βρέθηκαν χθες το απόγευμα όλη η οικογένεια γνωστών "αριστερών" για να δηλώσουν την στήριξή τους στον Δήμαρχο τον Νίκο τον Χαρδαλιά.Ο Δήμαρχος χάρηκε πάρα πολύ, τους καλοδέχτηκε στο γραφείο του και τους κέρασε παγωτό παρφέ και φρέντο καπουτσίνο για να τους γλυκάνει.Όλοι που τους γνώρισαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό και σιγοψιθύριζαν πίσω από την πλάτη τους.Αυτή μιλάμε ήταν η έκπληξη της δεκαετίας.!!!!Το τι τους έκανε να αλλάξουν κόμμα και να ψηφίσουν τον αντίπαλό τους δεν το μάθαμε γιατί κρατουν το στόμα τους κλειστό και οι δύο πλευρές.Μεγάλο ρόλο πάντως έπαιξε και ο αγώνας που κάνει ο γνωστός "γέροντας" υπέρ του Δημάρχου και εδώ και καιρό τους "έψηνε" κάθε μέρα να μην ξαναψηφίσουν ΚΚΕ και να στηρίξουν τον Νικόλα.Τρία εγκεφαλικά έπαθε ο Κόνσουλας μόλις το έμαθε γιατί τώρα ξέρει ότι χάνει σίγουρα.!!!!!

Αφού το είδα και αυτό δεν υπάρχει τίποτα απίθανο πάνω σε αυτή την γη.!!!
Πιο εύκολα πίστευα ότι μπορεί να γίνει ο Δεσπότης Χότζας παρά ο κυρ Κώστας δεξιός.!!!!!!!!!

Άκουσα ότι μοίραζαν κιόλας τις θέσεις που θα πάρουν μετά τις εκλογές αφού η νίκη είναι σίγουρη με τόσους ψήφους που θα φέρουν οι εικονιζόμενοι.

Δεν ακούσαμε τι είπαν αλλά υποθέτουμε πως κάπως έτσι θα γίνει η μοιρασιά.

Τον κυρ Κώστα τον βλέπω αντιδήμαρχο σίγουρα και τον "Κυνηγό" διευθυντή στο κλειστό του Βύρωνα να "τρέχει" τον Αντώνη που τον έχει άχτι από παλιά.!!!!!

Τον Pipen τον κόβω για να παίρνει το καφενείο στο νεκροταφείο που έχει και τρελή "κονόμα"!!!!

Τον "γέροντα" θα τον έχουν σίγουρα υπεύθυνο προσωπικού στο Δημαρχείο για να τους έχει όλους "σούζα" και να δουλεύουν με σκυμμένο το κεφάλι και τα παιδιά του "Κόμβου" θα αναλάβουν την μηχανοργάνωση και την μηχανογράφηση του δήμου.!!!!!!!!!!!!!!!

Για τον "Θείο Φωτό" μία είναι η θέση που του ταιριάζει και σίγουρα αυτή θα πάρει.Επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Jim Kat θα αναλάβει κυλικείο γιατί ξέρει από αυτά αφού ήταν καψιμιτζής στον στρατό!!!!!

Ο Tsiam θα είναι υπεύθυνος στο γυμναστήριο του δήμου όπου θα κάνει βάρη και θα φουσκώνει σαν γαλοπόυλα και ο "Θούμπος" οδηγός στα λεωφορεία του δήμου να κουβαλάει τις γριές που πηγαίνουν στην λαική..!!!!

Ο Nikolas ο μηχανικός θα είναι στο αμαξοστάσιο του Δήμου προιστάμενος και θα επισκευάζει τα σκουπιδιάρικα όταν χαλάνε.!!!!

Τώρα αν περισσέψει και καμιά θέση και για μας καλά θα είναι.................

Θα γίνει μεγάλος χαμός μιλάμε.Μείνετε στα gatonia, το μόνο έγκυρο ιστολόγιο στο ίντερνετ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: