Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα παραμυθένιος γάμος.



Το Σάββατο 12-9-2010 στην Πάχη Μεγάρων έγινε ο γάμος του φίλου του blog Στέλιου με την αγαπημένη του Φωτεινή. Από το μυστήριο δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα gatonia που κατέγραψαν τα πάντα για να σας ενημερώσουν σχετικά.Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με κα'ί'κι αργοπορημένη όπως συνηθίζεται , ενώ όλοι κοιτούσαν τον δρόμο και περίμεναν να ακούσουν κορναρίσματα.!!!!Μια πολύ ωραία ιδέα που σχολιάστηκε θετικά από όλους.
Μπροστά στο πανέμορφο εκκλησάκι την περίμενε ο γαμπρός που την υποδέχτηκε με ένα θερμό φιλί. Μετά το μυστήριο και την καθιερωμένη χαιρετούρα πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο χώρο με φοίνικες και πισίνα όπου θα γινόταν η δεξίωση.Όλα ήταν πολύ ωραία οργανωμένα και το φαγητό πάρα πολύ καλό που το τιμήσαμε δεόντος.Το κρασί έρεε άφθονο και δεν αργήσαμε καθόλου να έρθουμε στο κέφι.Το χορό ξεκίνησε το ζευγάρι όπου πρέπει να έκανε κρυφές πρόβες το τελευταίο καιρό γιατί χόρευαν λες και ήταν στο dancing with the stars.
Την παράσταση βέβαια στο γλέντι δεν έκλεψαν οι καλεσμένοι με τις τρομερές χορευτικές φιγούρες τους αλλά ο DJ όπου ήταν άσχετος τελείως αφού πήγαινε από νησιώτικα σε rock και "καπάκι'' στην καραγκούνα με αποτέλεσμα να μην κρατάει τον κόσμο στην πίστα. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε στο τέλος της βραδιάς να πέσει "φατούρο" από όλους και μετά να μαστιγωθεί δημόσια στην πλατεία των Μεγάρων.Κατά τις 1 το βράδυ έπιασε μια άτιμη βροχή όπου μας ανάγκασε να μπούμε στην κλειστή αίθουσα όπου συνεχίστηκε το γλέντι μέχρι αργά .Ο γαμπρός είχε προλάβει να μας στείλει στο τραπέζι και μια μπουκάλα ουίσκι Haing που δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να τον προσβάλουμε και να φύγουμε νωρίς.

Παρόν ήταν πολλές διάσημες προσωπικότητες( όπως βλέπετε και στις φωτό ) από όλους τους χώρους που έδωσαν μια ξεχωριστή λάμψη στον γάμο.

Ήταν ένα πολύ όμορφος γάμος που θα θυμόμαστε για καιρό όλοι μας.

Στέλιο και Φωτεινή τα gatonia σας εύχονται να είστε πάντα ευτυχισμένοι, να χαμογελάτε συνέχεια όπως το Σάββατο το βράδυ και τα πάντα στην ζωή σας να έρθουν όπως τα ονειρεύεστε.!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: