Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Είναι "προτεινόμενος"......


Προτεινόμενος την πρώτη εβδομάδα στο γνωστό τηλεπαιχνίδι Big Brother είναι ένα από τα φαβορί ο Νίκος ο Σφίχτης.!!!Τον ψήφισαν όλοι σχεδόν οι παίχτες γιατί τους έσπασε τα νεύρα όλη την εβδομάδα με την υγιεινή διατροφή του και την γυμναστική του. Όλη την μέρα έκανε βάρη και πούς άπς για να έχει φουσκωμένα μπράτσα στο φακό και δεν βοηθούσε καθόλου στις δουλειές του σπιτιού.Άσε που μετά έκανε μπανάκι στην πισίνα και ήθελε να φάει όλο το φα'ι' από την κατσαρόλα για να μην "καταβολιστεί".!!!!Κοιτάει συνέχεια τα βυζιά της Ελίνας και ξερογλύφεται, ενώ έχει έρθει σε κόντρα με όλα τα αγόρια αφού λέει ότι είναι κορυφαίος σε όλες τις δοκιμασίες που τους έχουν βάλει.Επίσης έφαγε κρυφά ένα παγωτό από το ψυγείο σαν τον ποντικό αλλά τον πήραν χαμπάρι αφού δεν σκουπίστηκε καλά πάνω στην βιασύνη του και είχε ίχνη σοκολάτας στο μουστάκι του.!!!!

Δεν τον βλέπω καλά πάντως και προβλέπω να παίρνει "πόδι" αν συνεχίσει έτσι.!!!Η μόνη του ελπίδα είναι τα κοριτσάκια του κοινού που θα ψηφίζουν όλη την εβδομάδα και τον γουστάρουν αφού είναι γλυκό αγόρι και αρέσει.!!!

Περιμένουμε όλοι με αγωνία μέχρι την Κυριακή για να δούμε αν θα μείνει στο παιχνίδι που όλοι το ευχόμαστε γιατί είναι φίλος μας.!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: