Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Πουλήθηκε το cyclist.!!!

Σαν βόμβα έπεσε στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας η είδηση ότι ο ιδρυτής και μεγαλομέτοχος του cyclist το πούλησε μέσα σε μια νύχτα.!!!!Κανείς δεν το περίμενε γιατί όλοι γνώριζαν το πόσο κόπιασε για να το φτιάξει από το μηδέν και να το φτάσει να είναι leader στην ελληνική αγορά ποδηλάτου.Άλλωστε είχε αναδειχτεί και σε επιχειρηματία της χρονιάς όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη ανάρτηση.Τι έγινε ακριβώς δεν μάθαμε γιατί είναι "σφίγγα" ο δικός μας ακόμα, αλλά που θα πάει θα ενημερωθούμε σύντομα .Πάντως έμαθα ότι περνάει "ζάχαρη" και είναι συνέχεια αραχτός και το διασκεδάζει.Δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε καθόλου και συμπεραίνω ότι σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε το τίμημα που έγινε η πώληση της εν λόγω εταιρείας.!!!

Πρέπει να πήρε πολύ "κασέρι" ( από το cash δηλ μετρητά) και τώρα θα είναι ο κλασσικός Έλληνας " εισοδηματίας" που θα φιλοσοφεί καθημερινά τα περί ζωής πίνοντας το φρέντο του από καφετέρια σε καφετέρια.
Κάτι πρέπει να μυρίστηκε η "γάτα" ενόψει της οικονομικής κρίσης και είπε να τσιμπίσει το παραδάκι τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία γιατί αύριο δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει εδώ στο Ελλαδιστάν που είμαστε.

Άντε και σε καλή μεριά άτομο.!!!!! Η ζωή τελικά είναι πολύ μικρή για να δουλεύουμε από το πρωί εως το βράδυ και να φουσκώνουμε και να ξεφουσκώνουμε από το άγχος.!!!!

ζαμάν φού λοπόν.............για όσους μπορούν να το κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: