Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Και το όνομα αυτών..."Αρουραίοι".!!!!!

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


Δείτε αυτό το βίντεο με προσοχή και πείτε μας.Είναι οι άνθρωποι οι απόλυτοι Ρόκερ,η όχι.Απλά δεν παίζονται οι άνθρωποι.!!!!Είναι η κορυφή στο Rock αυτήν την στιγμή παγοσμίως.Κοιτάξτε το βίντεο που σας έχουμε σήμερα αποκλειστικά από την τελευταία τους συναυλία που έδωσαν στο Άμστερνταμ.

Μάγεψαν τους πάντες με την σκηνική τους παρουσία και έκαναν χιλιάδες κόσμο να τραγουδάει μαζί τους τα φοβερά τραγούδια τους.Μέχρι και κουφοί πήγαν στην συναυλία μπας και ακούσουν αφού λένε ότι κάνουν θαύματα με το ήχο τους.!!!

Θα είναι σίγουρα το συγκρότημα που θα γράψει ιστορία στην παγκόσμια μουσική σκηνή μετά τους Scorpions.Θα δείτε που θα βγούμε αληθινοί γιατί τα ταλέντα τα "μυριζόμαστε" από χιλιόμετρα.

Είναι "Οι Αρουραίοι" το γκρούπ που ξεκίνησε για αστείο από το γκαράζ του ντράμερ τους και έφτασε να σαρώνει τα τσαρτς καθημερινά.
Πάντως εγώ όλη μέρα ακούω τα τραγούδια τους και βλέπω τα βίντεο κλίπ τους και δεν τους χορταίνω.Μου έχουν γίνει έμμονη ιδέα και πραγματικά τους λατρεύω.!!!!

Και μην βιαστείτε εσείς οι πικρόχολοι να κοροιδέψετε που τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο βίντεο γιατί το κομμάτι που ανεβάσαμε είναι απο το κλείσιμο της συναυλίας και ήθελαν να κάνουν χαβαλέ με τον κόσμο που τους αποθέωνε.

Αφιερωμένο σε όλους τους φίλους του blog με πολύ αγάπη και ελπίζω να σας κάναμε να "σκάσετε" κανένα χαμόγελο μόλις το δείτε.

Εγώ το έχω δει εκατοντάδες φορές από χθες και ακόμα κλαίω από τα γέλια.Μιλάμε για τρομερές ΦΑΤΣΕΣ οι τύποι.Ίσως το καλύτερο βίντεο που έχει παιχτεί στο ίντερνετ ποτέ.!!!

Καλημέρα σε όλους......
Α
ΑΑφ

Δεν υπάρχουν σχόλια: