Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Στα ίχνη του ελαφιού.!!!!!



Τα Χριστόυγεννα ο κορυφαίος σκηνοθέτης "Χρηστάρας" η αλλιώς "Γέροντας" πήγε με τον κολλητό του τον Jim Kat στο καταφύγιο στην Πάρνηθα για να χαλαρώσουν λιγάκι και να απολαύσουν την φύση μακριά από την άθλια πόλη των Αθηνών.Μαζί του βέβαια πήρε και την καμερά του που δεν την αποχωρίζεται ούτε στον ύπνο του.Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία να τραβήξει ένα πολύ φοβερό φιλμάκι με πρωταγωνιστή τον Jim, που σε ρόλο ιχνηλάτη ακολουθώντας της πατημασιές αλλά και τις "κακαράντζες" (κοινώς κουραδάκια) κατάφερε να αποθανατήσει τα κόκκινα ελάφια της Πάρνηθας.!!!! Σαν Ινδιάνος στην κυριολεξία καταφέρνει από τα ίχνη να ξετρυπώσει το ελάφι και να το καταγράψει ο "γέροντας" με την καμερά του κάτι το οποίο είναι τρομερά δύσκολο για όσους γνωρίζουν.Αλλά εδώ δεν μιλάμε για τυχαίους ανθρώπους αλλά για μεγάλα "γατόνια" που κάνουν τα πάντα να μοιάζουν παιχνιδάκι.!!!!
Ένα καταπληκτικό βίντεο μέσα στη φύση τραβηγμένο από μια άλλη οπτική γωνία που αξίζει να παρακολουθήσετε με πολύ προσοχή.

Πραγματικά φοβερή δουλειά φτιαγμένη από επαγγελματίες και τύφλα να έχει το National Geographic που δείχνει όλο "μούφες" ρεπορτάζ.!!!!

Είστε τρομεροί και ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ρε τσακάλια.!!!!!!

" Έγραψες" πάλι ρε απίστευτε σκηνοθέτη μαζί με τον βοηθό σου.!!!!

Υ.Γ Θα το δεί ο Dimi Katou o "Κυνηγός" και θα σκάσει από το κακό του που δεν ήταν μαζί....

Δεν υπάρχουν σχόλια: