Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Οι καλύτεροι μηχανικοί της πιάτσας.

Θέλετε το αυτοκίνητό σας να είναι πάντα στην καλύτερή του κατάσταση.Να το βλέπουν όλοι και να το ζηλεύουν.Να μην έχετε ποτέ το άγχος αν θα μείνετε στον δρόμο και να μην σας ξέρει η express service.Να δουλεύει σαν "ραπτομηχανή" και στα φανάρια όλοι να τρώνε την σκόνη σας.!!!!Τότε μην ψάχνετε άδικα. Αυτοί είναι οι ανθρωποί σας.!!!!
Οι καλύτεροι μηχανικοί της πιάτσας, οι αποκαλούμενοι και "χειρούργοι" θα αναλάβουν το αγαπημένο σας αυτοκίνητο και εσείς θα ξεγνιάσετε μια για πάντα.

Οι άνθρωποι ξέρουν τα πάντα πάνω στο αντικείμενο και δουλεύουν με ακρίβεια χιλιοστού σε κάθε κίνηση.Δείτε άλλωστε την φωτό όπου ελέγχουν ένα "τρελόγκαζο" φορώντας ακουστικά γιατρού.!!!!

Οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα σας λέω αφού διαπιστώνουν την βλάβη του οχήματος σας πριν μπείτε στο συνεργείο ακούγοντάς το από την γωνία που έρχεται.!!!!

Δεν θα το πιστεύετε το πως θα "πηγαίνει" το αυτοκίνητό σας μόλις το "σκαλίσουν" οι συγκεκριμένοι.Βέβαια αν θέλετε να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας γιατί "πνίγονται" στην δουλειά και θα πάρετε σειρά 2 μήνες μετά.Μιλάμε για πανικός από πελάτες μέσα στην κρίση.!!!!

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Οι τιμές τους είναι λίγο "τσιμπημένες" αλλά όπως ξέρετε το καλό πράγμα πληρώνεται.!!!
Για να καταλάβετε στην φωτό το "εργαλείο" είναι ενός γνωστού μου και για αλλαγή λάδια,φίλτρα,μπουζί,μια ψιλοβλάβη στο ημιαξόνιο και αγωνιστική ρύθμιση εγκεφάλου του πήραν 2500 ευρώ!!!!Μιλάμε "ξυρίζουν" κανονικά αλλά το αξίζουν αφού φεύγοντας ο συγκεκριμένος από το μαγαζί βρίσκει στο φανάρι ένα evo8 και τον έκανε αλοιφή για κάλους.!!!!Ο τύπος κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό και το φυσάει και δεν κρυώνει.!!!!

Εμείς πάντως τους προτιμούμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας.Για σας δεν ξέρω πάρτε την απόφασή σας σύντομα για να προλάβετε σειρά και μην επηρεαστείτε από αυτά που γράψαμε τα οποία είναι χωρίς ίχνος υπερβολής η ωμή αλήθεια.!!!

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά του συνεργείου.






Δεν υπάρχουν σχόλια: