Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο πιο διάσημος καλεσμένος.


Χθες έγινε στο Λονδίνο ο βασιλικός γάμος μεταξύ του πρίγκηπα Ουίλιαμ και της αγαπημένης του Κέιτ.Ήταν ο γάμος που όλοι περιμέναμε με πολύ μεγάλη αγωνία όλο αυτόν το χρόνο.Εγώ προσωπικά είχα πολύ μεγάλο άγχος αν θα πάνε όλα καλά και από το πρωί είχα στηθεί στην τηλεόραση και έβλεπα ζωντανά την μετάδοση δορυφορικά για να μην χάσω ούτε το παραμικρό.Καλά ήταν πραγματικά βγαλμένες οι εικόνες από παραμύθι και μου άρεσε το όλο σκηνικό πάρα πολύ.Άσε που έπιασα τον εαυτό μου να συγκινείται κιόλας ( ναι δεν κάνω πλάκα) και μάλιστα από μέσα μου έβαζα την αφεντιά μου στην θέση του πρίγκηπα πάνω στην άμαξα να χαιρετάω το πλήθος φορώντας την λαμπερή στολή μου κρατώντας την αγαπημένη μου.Ω!!!τι ωραία που θα ήταν.!!!!

60 εκατομμύρια ευρώ στοίχισε ο γάμος και τον παρακολούθησαν πάνω από 2 δισεκατομμύρια κόσμος σε όλο τον πλανήτη.

Πραγματικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν ακόμα τόσοι ΜΑΛΑΚΕΣ σε αυτόν τον κόσμο.!!!!

Βρε ΖΩΑ εδώ δεν έχετε να φάτε, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, είμαστε έτοιμοι να βουλιάξουμε και εσείς ακόμα χειροκροτάτε Βασιλιάδες.

Καλά να πάθετε λοιπόν και μην παραπονιέστε γιατί κοιμάστε όρθιοι και πληρώνετε και ξενοδοχείο.!!!!!
Είστε άξιοι της μοίρα σας και έχετε αυτό που σας αξίζει.

Πραγματικά έφριξα με αυτά που άκουγα από τους "ειδικούς" περί του γάμου στην TV και τις αναλύσεις που έκαναν για το παραμικρό που έβλεπαν.Ποιος ήρθε, τι φόραγε , πως περπάταγε, με ποιόν είναι σόι, ποιόν δεν κάλεσαν και γιατί,τηρήθηκε το πρωτόκολλο η μας ξέφυγε καμιά οξεία.!!!!!!Μιλάμε για άπειρες μπαρούφες που τελειωμό δεν είχαν.Άσε πια αυτά τα καπέλα που φόραγαν όλες οι φαντασμένες και έμοιαζαν σαν τουφεκισμένες μπεκάτσες.

Εδώ και στα δελτία ειδήσεων το είχαν πρώτη είδηση και έφερναν και κάτι τύπους σαν τον Ζαπούνη να σχολιάσουν τα όσα έγιναν.!!!!

ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά.Αυτά είναι τα θέματα που αποσχολούν τον κοσμάκη που μένει άνεργος κάθε μέρα και ζει κάτω από τα όρια της φτώχιας.
Σε πόσους έκανε τραπέζι η Βασίλισσα και αν ο πρίγκηπας φίλησε την νύφη στα πεταχτά και όχι με πάθος.!!!!!Αν ήταν ωραίο το κίτρινο φόρεμα της βασίλισσας η έπρεπε να βάλει κάτι σε φούξια.!!!! Άντε στον διάολο όλοι ρε "μπαγλαμάδες"!!!!

Δεν πάνε να κόψουν τον σβέρκο τους οι Βασιλείς και το σόι τους,καρφί δεν μου καίγεται.!!!!Εμείς τι κάνουμε, που αύριο δεν θα έχουμε να πληρώσουμε το νοίκι και θα μετράμε τα κέρματα μπας και φτάνουν να πάρουμε ένα μπουκάλι γάλα.Αυτοί δεν έχουν ανάγκη αφού υπάρχουν αρκετοί χαζοβιόληδες που θα τους πληρώνουν για να περνάνε "ζάχαρη" και να γελάνε πίσω από την πλάτη σας.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ. Το διαπίστωσα για ακόμα μια φορά.

Εύχομαι στο βασιλικό ζεύγος να ζήσουνε και καλούς απογόνους σύντομα......

Υ.Γ Χρηστάρα είσαι "μορφή"...πάλι έγραψες.!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: