Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών.

κάνε κλικ πάνω στην φωτό για να την δεις καλύτερα

Τεράστιες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών που μαζεύονται κάθε βράδυ έξω από την Βουλή και διαδηλώνουν για την απαράδεκτη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση και για την δεινή θέση που έχει φέρει τον Ελληνικό λαό..
Από αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα gatonia που έδωσαν βροντερό παρόν χθές το απόγευμα με 15μελής αντιπροσωπία.Δείτε και την ανάλογη φωτό που τραβήξαμε ειδικά για εσάς.!!!

Θα πηγαίναμε και σήμερα αλλά με τέτοια λιακάδα είπαμε να παίξουμε καμιά ρακετούλα στην παραλία αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα το καταλάβαινε και κανείς ότι λείπουμε.!!!!!.!!!!Άσε που με 1.70 την αμόλυβδη δεν είμαστε και για πολλές μετακινήσεις.Ξέρεις πόσο καίει το "αστέρι" Αθήνα Λαγονήσι και επιστροφή συν διόδια.!!!!!!!!Μιλάμε για κλάμα....

Πέρα από την πλάκα βλέπω το κίνημα να γιγαντώνεται και τους πολιτικούς μας να αρχίζουν να τρέμουν μην γίνει καμιά εξέγερση.Δεν θέλει και πολύ να γίνει της Αργεντινής.!!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!!!!

Σηκωθείτε από τους καναπέδες και τρέξτε κατά Βουλή μεριά.Όχι άλλη αδράνεια γιατί αυτοί θα μας ξεβρακώσουνε τελείως όπως πάνε.!!!

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες του Blog.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: